Linkuri accesibilitate

Lideri ai PD și PL au confirmat continuarea negocierilor cu PLDM în cursul acestei zile


Astazi liderii celor trei partide democrate care au facut parte din Alianţa Pentru Integrare Europeană şi au intrat şi in noul Parlament, se vor întilni din nou pentru negocieri. Intilnirea a fost confirmată de preşedintele de onoare al partidului Democrat, Dumitru Diacov şi de vicepreşedintele liberal Ion Hadîrcă, informează agenţia Moldpres. Dumitru Diacov a mai spus şi că sîmbătă a avut loc o întrevedere între conducerea Partidului Democrat cu cea a Partidului Liberal.
Intilnirea planificată pentru astazi este a treia intre format trilateral de la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie. Ieri la Chisinau 1000 de oameni au manifestat in Scuarul Operei cerind liderilor celor trei partide democrate sa formeze o coaliţie.

Rezultatele renumărarii voturilor din scrutinul din 28 noiembrie vor putea fi cunoscute la sfîrşitul saptămănii, a declarat Europei Libere, preşedintele Comisiei Electorale Centrale, Eugen Ştirbu. Costul renumprarii voturilor este estimat la peste 13 milioane de lei.
XS
SM
MD
LG