Linkuri accesibilitate

Viorica Dăncilă va prezenta azi după-amiază, în faţa Parlamentului European la Strasbourg, priorităţile preşedinţiei române a Consiliului UE


Premierul Viorica Dancilă, la Palatul Victoria, 11 ianuarie 2019
Premierul Viorica Dancilă, la Palatul Victoria, 11 ianuarie 2019

Premierul României, Viorica Dăncilă va prezenta azi după-amiază, în faţa Parlamentului European reunit în sesiune plenară la Strasbourg, priorităţile preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene, informeaza site-ul Parlamentului European. Setul de priorități a fost prezentat succint de șefa guvernului de la București și în fața Parlamentului României, dar un document oficial al programului României in aceasta capacitate nu a fost încă făcut public. In aceasta dimineata europarlamentarii au discutat bilantul presedinției Austriei la Consiliul European.

Discursul doamnei Dăncilă este programat la ora locală 15:00 şi va fi precedat de o întrevedere a delegaţiei guvernamentale române cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

La ora locală 17:00 sunt anunțate declaraţii comune de presă ale premierului român şi ale preşedintelui PE. Potrivit Agerpres, priorităţile Preşedinţiei române a Consiliului UE vor fi prezentate de premierul Viorica Dăncilă, în aceasta seară şi în cadrul reuniunii grupului europarlamentar al Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor (S&D).

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG