Linkuri accesibilitate

În timpul guvernării democrate, nu s-a făcut nici un audit al contractului de concesionare a aeroportului Chișinău (Vadim Brînzan)


Ministrul econommiei Vadim Brînzan a declarat că în perioada guvernării democrate „nu s-a făcut nici un fel de audit” al contractului de concesionare a aeroportului internațional Chișinău. Într-un interviu cu Europa Liberă, Brînzan a declarat că guvernul consideră „abuzivă” concesionarea aeroportului.

Problema Aeroportului internațional Chișinău, administrat de firma Avia Invest, care între timp și-a schimbat acționarul principal, va fi discutată astăzi, vineri, la ședința Consiliului Suprem de Securitate. Ministrul economiei Vadim Brînzan a explicat din nou că sunt două aspecte discutate în acest moment: cum s-a făcut concesionarea și dacă firma care administrează acum aeroportul și-a îndeplinit obligațiile contractuale. Iar opțiunile guvernului, ținând cont și de informațiile care vor apărea la ședința CSS, rezilierea contractului sau renegocierea acestuia. „Sau ne întoarcem înapoi să reziliem contractul, sau încercăm să modificăm contractul, decizii care trebuie să fie luate la nivelul Consiliului Suprem de Securitate” a declarat Brînzan în interviul cu Europa Liberă.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG