Linkuri accesibilitate

BBC: mai multe aplicații Google, între care YouTube, Gmail și Docs, au fost în pană


BBC relatează că mai multe aplicații Google, între care YouTube, Gmail și Docs au fost în pană, utilizatorii neputînd să acceseze multe din serviciile acestei companii. Pana a început puțîn după prânz, ora Marii Britanii, site-urile Google răspunzînd cu mesaje de eroare când s-a încercat vizitarea lor.

Ultililizatori in întreaga lume au raportat probleme cu Gmail, Google D|rive, Android Play Store, Maps și altele. Milioane de oameni și sute de mii de companii folosesc servicile Google pentru aplicații de lucru de bază, cum ar fi poșta electronică și calendarele.

În ciuda acestei defecțiuni generalizate, tabloul de bord al serviciilor Google nu a raportat inițial erori, dar după aceea a afișat un mesaj roșu de eroare, inițial doar pentru Gmail, apoi și pentru alte servicii.

Nu e clar deocamdată ce a cauzat trecerea în offline a serviciilor Google, iar BBC relatează că s-a luat legătura cu Google pentru a comenta situația, dar că un purtător de cuvînt al companiei a declarat că cei de acolo nu au avut acces la email în timpul penei.

Previous Next

XS
SM
MD
LG