Linkuri accesibilitate

PNUD: granturi de $40.000 pentru pentru îmbunătățirea climatului de afaceri pe ambele maluri ale Nistrului


Imagine generică

Suedia și Marea Britanie oferă granturi de 40.000 de dolari organizațiilor de susținere a afacerilor de pe ambele maluri ale Nistrului. Asistența financiară este oferită prin concurs, în cadrul proiectui PNUD „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade), informeaza agenția IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al PNUD Moldova, programul de granturi va susține financiar cel puțin cinci proiecte elaborate și prezentate de un consorțiu de organizații de sprijin a afacerilor de pe ambele maluri ale Nistrului. Proiectele selectate vor beneficia de finanțare pe o perioadă de până la 18 luni, pentru a identifica nevoile și a acorda sprijin sectorului privat, pentru consolidarea dialogului public-privat, formularea unor soluții de politici fezabile și pentru îmbunătățirea climatului de afaceri pe ambele maluri ale râului Nistru.

Concursul acordă o atenție sporită consolidării asociațiilor de afaceri ale femeilor din regiunea transnistreană, inclusiv femei cu dizabilități.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG