Linkuri accesibilitate

Stefanos Tsitsipas: Novak Djokovic i-a pus într-o lumină proastă pe alți jucători de tenis mergând în Australia nevaccinat


Novak Djokovic, Australia Open, ianuarie 2022.
Novak Djokovic, Australia Open, ianuarie 2022.

Novak Djokovic a pus în pericol turneul Australian Open și i-a pus într-o lumină proastă pe alți jucători de tenis mergând în Australia nevaccinat, a spus numărul patru mondial, Stefanos Tsitsipas, joi. „E limpede că el joacă după reguli proprii - a mai spus sportivul grec într-un interviu citat de AFP. E nevoie de multă îndrăzneală să pui în pericol un turneu de Grand Slam. Nu cred că sunt mulți jucători care ar fi făcut asta”.

Tsitsipas, care a pierdut în fața lui Djokovic în finala de anul trecut de la Roland Garros, a spus că aproape toți participanții la Openul australian sunt vaccinați – iar faptul că „unii aleg altă cale” îi face pe ei, pe cei din majoritate, să pară „niște caraghioși”. Djokovic, reținut după sosirea la Melbourne pentru clarificarea exceptării sale de la vaccinare, apoi eliberat de un tribunal, a fost inclus în primul tur al turneului, dar nu este limpede dacă guvernul australian nu îi va revoca din nou viza.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG