Linkuri accesibilitate

Maia Sandu
Maia Sandu

Maia Sandu câştigă alegerile prezidenţiale, potrivit rezultatelor oficiale preliminare (peste 99% din procese verbale)

Prezenţă mare la urne în ţară şi record peste hotare în turul doi al scrutinului prezidenţial din Republica Moldova, în care s-a confruntat lidera PAS, Maia Sandu, și președintele în exercițiu, Igor Dodon, candidat independent, susținut de PSRM, pe fundalul pandemiei ascendente de coronavirus.

Vă mulţumim că aţi fost cu noi!

Încheiem transmisiunea noastră aici. Vă mulțumim că ați fost alături de noi și vă invităm să ne urmăriți în continuare pe site și pe paginile noastre de pe rețelele de socializare Facebook, Instagram, Odnoklasniki și Youtube, la fel și emisiunile noastre zilnice, pe care le găsiți oricând la moldova.europalibera.org.

ORA 02.00, 16 noiembrie (99% din procesele verbale)

Maia Sandu - 57%, Igor Dodon - 43%

"(...) Pasărea pre limba ei își taie creanga de sub picioare..." - un comentariu postelectoral de Vasile Botnaru, şeful biroului de la Chişinău al postului Radio Europa Liberă

ORA 01.00 Maia Sandu, cu 9 puncte procentuale în faţa lui Igor Dodon

Au rămas neprocesate doar puţin peste 2% din procesele verbale, din secţiile din străinătate (în unele - din SUA şi Canada) mai continuă votarea.

Maia Sandu - 54,4%

Igor Dodon - 45,6%

ORA 12.45 Susţinătorii Maiei Sandu continuă să sărbătorească victoria liderei PAS, la sediul formaţiunii

Cu puţin timp în urmă, a venit liderul formaţiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, cu un buchet de trandafiri galbeni (culoarea partidului PAS), să o felicite pe Maia Sandu, şi a intrat în clădire.

Afară, oamenii au deschis o şampanie, transmite reporterul CU SENS, de la faţa locului.

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG