Linkuri accesibilitate

Directorul Centrului Național Anticorupție nu se prezintă la ședința Parlamentului de astăzi


Ruslan Flocea

Directorul Centrului Național Anticorupție, Ruslan Flocea, nu se va prezenta la ședința Parlamentului de astăzi, 18 noiembrie, la care urmează să fie audiat Raportul de evaluare a activității CNA pentru perioada ianuarie 2016 - septembrie 2021.

Potrivit lui Ruslan Flocea, este vorba despre „un exercițiu formal, din moment ce decizia de a-l demite a fost deja luată”, informează agenția IPN.


„Timp de două luni, am participat cu echipa la audierile din comisia parlamentară, am prezentat absolut toată informația solicitată, cu răspunsuri concrete la întrebările formulate de deputați. Am oferit explicații, acolo unde au fost necesare unele precizări. Cu regret, raportul, publicat astăzi pe site-ul Parlamentului este expresia unei distorsionări intenționate a realității, o manipulare crasă a cifrelor și o lipsă totală de înțelegere a proceselor”, scrie Ruslan Flocea într-o declarație transmisă presei.

Ruslan Flocea a fost numit de Parlament în funcția de director al CNA în iulie 2019. Până atunci, a deținut funcția de secretar general al Aparatului președintelui.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG