Linkuri accesibilitate

Kent Doyle Logsdon, nominalizat pe postul de ambasador extraordinar și plenipotențiar în R. Moldova


Kent Doyle Logsdon, însărcinat cu afaceri interimar la ambasada SUA din Germania, la festivalul international de film de la Berlin, 9 februarie 2021.

Președintele Statelor Unite Joe Biden l-a nominalizat pe Kent Doyle Logsdon, pe postul de ambasador extraordinar și plenipotențiar în Republica Moldova.

Kent Doyle Logsdon, membru de carieră al Serviciului Superior de Externe cu rangul de consilier ministerial, este șef de birou la subsecretariatul pentru creștere economică, energie și mediu. Anterior, a ocupat funcția deasistent principal adjunct al secretarului de stat la Biroul resurselor energetice și a fost șef adjunct de misiune diplomatică la Ambasada SUA la Berlin, Germania, în calitate de însărcinat cu afaceri ad interim din ianuarie 2017 până în mai 2018. Înainte de aceasta, Logsdon a fost asistent executiv al secretarului adjunct de stat pentru management și resurse și secretar executiv adjunct la Departamentul de stat. Anterior a fost și director al Centrului de operațiuni, director al Oficiului pentru afaceri rusești și șef adjunct al misiunii din Tbilisi, Georgia. Logsdon a activat și la Kiev, Ucraina, în Bangkok, Thailanda, în Alma Ata, Kazahstan, în Islamabad, Pakistan și în Stuttgart, Germania. Are un masterat la Universitatea din Virginia și o diplomă de licență la Universitatea Notre Dame. Logsdon, care a primit decorația prezidențială pentru servicii meritorii, vorbește rusă, ucraineană, thailandeză și germană.

Vezi comentarii (1)

Acest forum a fost închis
Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG