Linkuri accesibilitate

Pandemie? Vin alegerile anticipate!


Nici n-a reuşit să se aşeze bine praful stârnit de alegerile prezidenţiale, că a şi început o nouă vânzoleală politică, se aud declaraţii ritoase privind necesitatea imperioasă a alegerilor parlamentare anticipate. Şi în Parlament, şi în afara Parlamentului există forţe care vor aceste alegeri pentru ca poporul să trăiască mai bine, fireşte. Miza e mare şi vânzoleala e zgomotoasă.

Pandemie? Vin alegerile anticipate!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:17 0:00

Am văzut câţiva politicieni care vorbeau despre importanţa acestor alegeri anticipate. Oamenii vorbeau cu o convingere de granit. Şi pesemne întrezăreau, dincolo de ele, un soi de primenire nemaipomenită a societăţii. Măi să fie! Doar un lucru vreau să le spun acestor făcători de noi alegeri.

Sâmbătă am stabilit un nou record trist, 1712 de persoane infectate, iar spitalele noastre nu mai fac faţă numărului de oameni atacaţi de Covid. Vedeţi confesiunea îngrijorătoare a directorului Spitalului Sfânta Treime. Situaţia se agravează pe zi ce trece şi mergem cu paşi viforoşi spre borna pe care scrie 150 de mii de infectaţi.

În atari condiţii, ar trebui mai mult să ne preocupe Covidul, situaţia epidemiologică, dotarea spitalelor. Apropo, fondurile prevăzute pentru dotarea spitalelor în 2021 au fost micşorate, scrie Mold-street. De ce? Ce s-a întâmplat? E oarecum jenant şi stupid să ceri noi alegeri în timp ce Covidul ne mănâncă. Nu zic că alegerile astea nu sunt importante, dar o fi ele acum mai necesare decât lupta cu virusul ucigaş? Vrem să ne bulucim din nou în plină pandemie la secţiile de votare după ce nu se ştie ce efect a avut înghesuiala de la alegerile prezidenţiale? Sau poate e mai bine să ne gândim momentan la sănătate? Ce ziceţi, stimaţi conducători care visaţi la alegeri anticipate?

XS
SM
MD
LG