Linkuri accesibilitate

Pe agendă | Maia Sandu: „Moldova este percepută drept viitoare membră a UE”


Președinta R. Moldova, Maia Sandu.
Președinta R. Moldova, Maia Sandu.

În acest episod, aflați ce a adus Republicii Moldova summit-ul Comunității Politice Europene de la Bulboaca, din 1 iunie, și ce impresii le-a lăsat reuniunea unor jurnaliști străini.

Președinta Maia Sandu a făcut un bilanț al summit-ului Comunității Politice Europene de pe 1 iunie, de la Bulboaca, summit pe care l-a numit „istoric”, întrucât a pus Republica Moldova „în rândul țărilor importante, puternice, libere ale lumii”.

Maia Sandu: „Moldova este percepută drept viitoare membră a UE”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:30:00 0:00

Alte teme ale ediției din 5 iunie:

  • La Varșovia, sute de mii de oameni au protestat, duminică, împotriva guvernării și a unei legi pentru combaterea influenței rusești, despre care SUA și UE spun că ar putea deveni un instrument de ostracizare a opoziției.
  • Președintele SUA, Joe Biden, va discuta săptămâna aceasta cu aliați europeni despre avioane militare F-16 pentru Ucraina.

Pe Agendă este un produs audio al Europei Libere. Cu un episod de patru ori pe săptămână, aduce 30 de minute de informație verificată și bine-pusă în context, cu moderatori experimentați, reporteri îndrăzneți și oaspeți de prestigiu. Pe Agendă sunt subiecte pe care alții în Moldova fie le rezolvă prea iute, fie le ignoră, fie le coafează ca să placă cuiva. Noi nu avem datorii, nu jucăm după rating și avem un singur obiectiv: adevărul.

Pe Agendă se difuzează atât sub formă de podcast pe moldova.europalibera.org, pe Apple Podcasts, Google Podcasts și Spotify, cât și ca produs de radio pentru stații afiliate din Moldova, inclusiv Jurnal FM și Eco FM.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG