Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Diana Severin de la Ziarul de Gardă.

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:25 0:00
Link direct

„În ediția de mâine a Ziarului de Gardă veți citi o anchetă despre Programul „Drumuri Bune”, lansat cu mare fast de guvernarea democrată a lui Vladimir Plahotniuc în 2018 și preluat ulterior de președintele Igor Dodon. Jurnaliștii de la Ziarul de Gardă au constatat că acest program ascunde dedesubturi despre care politicienii nu vorbesc în fața camerelor de luat vederi sau atunci când taie panglici.

Tot mâine veți găsi un articol despre copiii care sunt implicați în campania electorală a candidatului Igor Dodon. Zilnic, pe străzile Chișinăului, aceștia împart ziare și fac agitație electorală în favoarea candidatului susținut de socialiști, asta deși avocatul copilului susține că atragerea copiilor în activități electorale este inadmisibilă.

În paginile „Reporter Special” veți putea citi un reportaj din satele de baștină ale celor doi candidați la prezidențiale. Aflați de ce unii alegători din satul Maiei Sandu, au votat pentru candidatul susținut de socialiști și de ce unii sadoveni nu-și mai doresc ca Igor Dodon să stea în fruntea țării pentru următorii patru ani.

Totodată, în preajma celui de-al doilea tur de scrutin prezidențial, Ziarul de Gardă a adresat aceleași întrebări celor doi candidați la șefia statului. Maia Sandu a răspuns la întrebările adresate. Igor Dodon nu a răspuns și nici nu a explicat de ce refuză să acorde acest interviu. În cei 4 ani de președinție, nu a răspuns niciodată la întrebările Ziarului de Gardă. Acest material îl veți găsi în paginile „Exclusiv” ale ziarului de mâine.”

XS
SM
MD
LG