Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Victoria Borodin de la Ziarul de Gardă.

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:11 0:00
Link direct

„În ediția de joi, 19 noiembrie, a Ziarului de Gardă, veți găsi o anchetă în care trecem în revistă metodele prin care alegătorii din stânga Nistrului au fost fraudați duminică, în turul doi al alegerilor prezidențiale. Veți citi mai multe mărturii din partea celor fraudați, câți bani au primit și cine a pus în practică astfel de metode.

În numărul de mâine găsiți și un reportaj din satul Bardar, sat care a oferit Maiei Sandu cel mai mare număr de voturi -95,8% . Citiți care sunt așteptările electoratului din Bardar, dar și din Ialoveni, raion ce i-a oferit candidatei PAS - 80% din voturi.

Mâine în paginile ZdG găsiți și o ediție specială despre Maia Sandu - prima femeie președintă a Republicii Moldova. Veți afla despre cariera acesteia și averea pe care o declară.

În noua ediție de ziar aflați și despre ședința suspendată pe marginea acțiunii depuse de Igor Dodon împotriva ZdG, în urma publicării anchetei „Vacanțele de lux ale președintelui”, în ianuarie 2020.

Tot joi aflați care de ce Comisia de la Veneția a remis un aviz în regim de urgență pe o chestiune ce ține de Sistemul judecătoresc.”

XS
SM
MD
LG