Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Diana Gațcan de la Ziarul de Gardă

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:34 0:00
Link direct

„Certificatele false pentru depistarea COVID-19 sunt cel mai recent exemplu de infracțiuni oportuniste, legate de coronavirus, aplicat în R. Moldova. Ziarul de Gardă a reușit să cumpere un certificat, în care este scris că reporterul a fost testat negativ la COVID-19, chiar dacă nu i-a fost prelevat material biologic pentru determinarea prezenței virusului. Cum a fost posibil și ce spun autoritățile despre această nouă afacere, citiți în ediția de mâine publicației.

Tot în numărul de joi, facem o trecere în revistă a funcționarilor publici care au reușit să fenteze regulamentele, vaccinându-se de rând cu lucrătorii medicali și publicăm detalii despre acuzațiile de atac raider în care sunt implicați Veaceslav Platon, Vladimir Plahotniuc și Vladimir Russu.

Joi publicăm și mărturii din focar ale asistenților medicali de la Spitalul Clinic Republican, după un an de pandemie, iar pentru că este 1 aprilie, vă descrețim frunțile cu un interviu despre umor, satiră, zeflemea și ridicol cu Ionela Hadârcă.

Subiectul clinicii juridice din noul număr a fost dedicat impozitului pe bunuri imobiliare, cum se stabilește mărimea acestuia și cine beneficiază de scutiri, iar la rubrica „Realitatea” citiți despre subiectul privind exportarea grâului din rezerva de stat a R. Moldova, care a intrat în atenția opiniei publice.”

XS
SM
MD
LG