Podcastul „Reporterii” | Un episod popular, în reluare

Victor Maxian este autorul serialului de reportaje Asta-i meseria mea.

Difuzăm în reluare un episod din „Reporterii” în care spunem prin viu grai istoria proiectului „Asta-i meseria mea”, un serial de reportaje video despre oameni care practică meserii obișnuite, dar esențiale pentru ca o societate să meargă înainte.

Your browser doesn’t support HTML5

Un episod popular, în reluare

Episodul „Reporterii” în vizită la „Asta-i meseria mea” a fost unul dintre cele mai populare ale podcastului nostru, succesul datorându-se mai ales protagonistului acestui episod, Victor Maxian, tot el autorul proiectului video.

Dacă în „Asta-i meseria mea”, Victor povestește despre alții, atunci în podcastul nostru vorbește și despre sine, nu în unul ci în două episoade. Re-ascultați așadar și „Reporterii” în vizită la „Asta-i meseria mea” (II).

Cu un episod nou în fiecare luni, așadar, „Reporterii” este un podcast în care relatăm pentru ascultătorii noștri - cei care ne ascultă în mașină, în căști în transportul public sau acasă, înainte de culcare – la ce proiecte lucrează reporterii Europei Libere pentru site-ul nostru, pentru paginile noastre de Facebook și Instagram, pentru canalul de YouTube.

Vă puteți abona la podcast pe platformele Apple Podcast, Google Podcast, pe YouTube, iar ascultătorii din străinătate îl pot găsi și pe Spotify. Audiție plăcută!