Usatîi vaccinat cu Sputnik! Dodon mai așteaptă...

„Спутника давай, давай!/ Нету здесь?/ Пошли в Дубай!”

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a anunțat că s-a vaccinat anti-COVID cu vaccinul rusesc tocmai în Emiratele Arabe Unite, la hotel,din contul propriu.

„Doctorii mei din Germania mi-au sugerat să mă vaccinez cu Sputnik V”, a mărturisit Usatîi, întors în țară, adăugând că acolo era plin de politicieni europeni care critică Rusia, dar dăduseră fuguța după Sputnik V!

Cu această mărturisire, Usatîi nu numai le-a dat un model de urmat zecilor de mii de moldoveni, unii bătrâni și bolnavi, care nu știu cum să ajungă la vaccin (avion-hotel-Dubai!), dar i-a aplicat o lovitură în ego lui Igor Dodon, care promisese că el va fi primul moldovean vaccinat cu Sputnik V.

Corespondenții Politigraf încă mai cercetează dacă Dodon a dat like postării lui Usatîi despre vaccinare, dar și așa sunt gata să pună pariu că el, like-ul, va avea culoarea verde-gelozie!

P.S. Nu există informații că Usatîi (42 de ani) sau Dodon (46) s-ar încadra în vreo categorie care să fie vaccinată prioritar în R. Moldova. De aceea sunt siliți să bată drumuri lungi după Sputnik, cântând cunoscuta doină de înstrăinare: „Спутника давай, давай!/ Нету здесь?/ Пошли в Дубай!”

V-ar mai putea interesa:

Presa liberă să-l verifice: Igor Dodon spune că a lăsat peștele în iaz, când s-a mutat de la reședința prezidențială de la Condrița

Campionatul național de premieri continuă (satiră)

Ultimatumul trece, disputa dintre Maia Sandu și socialiști rămâne