Linkuri accesibilitate

Asociaţia „MagiCAMP” din România - câștigătoarea Premiului Cetățeanului European 2018


Eurodeputatul din România Siegfried Mureşan a anunțat că Asociaţia „MagiCAMP” a fost desemnată câștigătoarea Premiului Cetățeanului European 2018 de către Parlamentul European, în urma propunerii pe care a făcut-o.

Potrivit unui comunicat de presă al eurodeputatului, citat de Agerpres, alături de Asociaţia „MagiCamp”, a mai primit aceeaşi distincţie filosoful şi eseistul Mihai Şora, iar decizia a fost anunţată miercuri seară de către Cancelaria Premiului Cetăţeanului European.

Asociaţia „MagiCAMP” s-a remarcat prin proiecte şi activități gratuite de susţinere şi reintegrare în viaţa socială a copiilor cu afecţiuni oncologice, cu arsuri grave şi a celor care au pierdut pe cineva drag, dar şi a familiilor acestora, atât din Romania, cât și din Republica Moldova.

Din România au câştigat Premiul Cetăţeanului European, printre alții, scriitorul Andrei Pleşu (2014), Societatea „Timişoara” (2014), Ioana Avădani (2013) şi jurnalistul Cristian Pantazi (2017), se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG