Linkuri accesibilitate

Maia Sandu spune că guvernul său nu a primit documentele scurse în presă de Renato Usatîi privind presupușii beneficiari ai fraudei bancare


Renato Usatii
Renato Usatii

Premierul Maia Sandu a declarat, într-un interviu pentru Europa Liberă, că guvernul său nu a primit niciodată documentele scurse în presă de Renato Usatîi, drept lista unor beneficiari ai fraude bancare, o anexă a raportului Kroll-2.

„Nu știu exact dacă comisia [parlamentară de anchetă, condusă de Alexadru Slusari, n.red.] a primit această informație. Noi la Guvern această informație nu am avut-o, doar că am văzut documentul care s-a scurs în presă”, a declarat premierul Maia Sandu, în interviul pentru Europa Liberă.

Dar premierul nu a pus sub semnul întrebării autenticitatea documentelor sau anexelor la Kroll 2, publicate de Renato Usatîi: „Aceste anexe sunt la dispoziția procurorilor și faptul că au apărut prin intermediul lui Usatîi înseamnă că este în continuare o legătură dintre unii procurori și Usatîi și acești procurori nu au curajul să vorbească ei despre aceste liste”, a mai spus Maia Sandu.

XS
SM
MD
LG