Linkuri accesibilitate

Guvernul de la Chișinău mizează în continuare pe sprijinul Poloniei în realizarea proiectelor care vor apropia R. Moldova de UE


Premierul Natalia Gavrilița a avut o întrevedere cu ambasadorul Poloniei Bartlomey Zhdanyuk. Chișinău, 5 octombrie 2021.

Guvernul de la Chișinău mizează în continuare pe sprijinul Poloniei în realizarea proiectelor care vor apropia Republica Moldova de UE și dorește să avanseze în aplicarea Acordului de Asociere, având ca obiectiv principal integrare europeană, a declarat premierul Natalia Gavrilița în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul polonez Bartlomey Zhdanyuk, se spune într-un comunicat al guvernului de la Chișinău, citat de agenția IPN.

În cadrul întrevederii, șefa guvernului Republici Moldova a salutat numirea unui reprezentant special al Președintelui Poloniei pentru relațiile cu țara sa, iar părțile și-au exprimat deschiderea spre diversificarea produselor agricole moldovenești pe piața poloneză și pentru identificarea oportunităților de creștere a investițiilor poloneze în Republica Moldova.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG