Linkuri accesibilitate

Natalia Lafourcade


Detaliu de pe coperta albumului Musas: Un Homenaje al Folclore Latinoamericano en Manos de los Macorinos, Natalia Lafourcade, 2017 - 2018.

30 de cântece vechi, dar cu un sunet atît de proaspăt încît par că abia au fost compuse.

Natalia Lafourcade
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:08:40 0:00


Opt albume, 16 nominalizări la Grammy, un premiu Grammy național și 10 premii Latin Grammy, plus zeci de concerte de mare succes în cele două Americi fac din Natalia Lafourcade unul din cele mai importanți artiști pop care au apărut în Mexic la începutul anilor 2000.

Am spus pop, dar sînt cronicari muzicali care consideră că vocea și muzica ei au o sonoritate și independență distincte în „oceanul” de genuri/influențe/forme din muzica latino-americană contemporană.

S-a născut în 1984 în Mexico City, a debutat în 2003, și în cei 15 ani de carieră a încercat mai multe stiluri, începînd de la electro pop, trecând prin rock, și ajungând la folclorul latino-american cu cele două ediții ale albumului „Musas: Un Homenaje al Folclore Latinoamericano en Manos de los Macorinos”, o culegere de muzică populară din America Latină, pentru care a primit o nominalizare la premiile Grammy național în 2017, și două nominalizări la premiile Latin Grammy în 2018.

30 de cântece vechi, dar cu un sunet atît de proaspăt încît par că abia au fost compuse.

Mai mult

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

XS
SM
MD
LG