Linkuri accesibilitate

Grozavu se retrage…


Tot ce se întîmplă în Primăria Chişinău de la o vreme mi se pare foarte-foarte ciudat.

Grozavu se retrage…
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:30 0:00
Link direct

Ceea ce se întîmplă de la o vreme în Primăria Chişinăului seamănă cu un soi de carnaval. Va mai amintiţi de edilii arestaţi pentru luare de mită? Unul dintre aceştia fusese filmat în timp ce îndesa cu grijă banii luaţi într-o borsetă pîntecoasă.

Apoi a început povestea tristă a primarului Dorin Chirtoacă, acum în arest la domiciliu. Cam în aceeaşi perioadă a fost arestat şi Nistor Grozavu care însă a revenit în forţă şi a fost pînă deunăzi primar interimar. Cum însă carnavalul continuă, zilele astea s-a mai produc o surpriză. Domnul Nistor Grozavu a renunţat la interimat şi, pe neaşteptate, a propulsat-o în funcţia de primar interimar pe doamna Silvia Radu.

Chestia pare de-a dreptul halucinantă. Păi, domnul Grozavu e un edil foarte experimentat, care a muncit în măruntaiele Primăriei ani de zile, care a realizat zeci de proiecte importante. Interimatul lui, după îndepărtarea lui Chirtoacă din Primărie, părea foarte firesc şi logic. Şi cum se face că un edil cu experienţă mare îi cedează locul unui novice? Căci e limpede că background-ul profesional al lui Grozavu e net superior celui al doamnei Radu. E adevărat, pentru doamna Radu au votat la alegerile prezidenţiale 1472 de chişinăuieni. Dar nu e cam liliputană cifra asta? De aceea, mi se pare inexplicabil gestul domnului Grozavu.

Iar şi mai îngrijorătoare şi derutantă e mărturisirea domnului Grozavu, aceea că el se poate retrage în continuare, adică şi din funcţia de viceprimar. Cum vine asta? Un om atît de experimentat, un veteran al Primăriei vrea să se retragă? Păi, cum vor munci edilii fără contribuţia veteranului? Sper foarte mult că domnul Grozavu va mai rămîne, căci oraşul are nevoie de cunoştinţele sale vaste.

Altminteri, tot ce se întîmplă în Primăria Chişinău de la o vreme mi se pare foarte-foarte ciudat. Şi mă tem că lucrurile ciudate nu se vor termina odată cu venirea doamnei Silvia Radu.

XS
SM
MD
LG