Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata acestei seri este Diana Gaţcan de la Ziarul de Gardă.

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:32 0:00

„În ediția de joi a Ziarului de Gardă citiți un articol despre culisele și legăturile din afacerea evacuării forțate a automobilelor din capitală. Familia care gestionează firma care a câștigat licitația organizată de către Inspectoratul General al Poliției pentru evacuarea automobilelor parcate neregulamentar deține și alte afaceri, iar în ultima perioadă a ajuns în atenția opiniei publice în urma unui șir de acuzații reciproce cu o importantă companie de construcții.

Tot în numărul de joi găsiți și un reportaj cronologic despre incendiul care a mistuit clădirea Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”. Pe lângă dezvăluirile despre starea edificiului de până la incendiu și consecințele acestuia, veți putea citi și declarații exclusive ale inginerului care lucrase în anexa de unde ar fi pornit incendiul și care și-a pierdut atunci cunoștința „din cauza emoțiilor”.

În noul număr, la rubrica „Clinicii Juridice” vă explicăm ce este medierea și cum îți pot soluționa conflictele rapid, fără a apela la instanța de judecată.

Interviul din noua ediția a fost realizat cu Matteo Bassetti, director al Clinicii de Boli Infecțioase a Spitalului San Martino din Genova, Italia. Am discutat cu acesta despre situația privind Covid-19 în Italia, despre răspândirea virusului, vaccin și unele teorii conspiraționiste. Tot la subiectul noului coronavirus citiți un articol și despre modul în care s-a schimbat mesajul preoților după ce au suferit de Covid-19.”

XS
SM
MD
LG