Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: portalurile Centrului pentru Jurnalism Independent


Invitata este Victoria Dodon de la portalurile Centrului pentru Jurnalism Independent

Un ziar în fiecare seară: portalurile Centrului pentru Jurnalism Independent
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:19 0:00
Link direct



„Aflați de pe portalurile Centrului pentru Jurnalism Independent, Media Azi și Mediacritica, rezultatele monitorizării în perioada 9-15 martie a postului public de televiziune Moldova 1. Principalele concluzii arată că Moldova 1 și-a ajustat într-o mare măsură conținutul informativ la agenda guvernării, autoritățile publice centrale fiind cel mai frecvent menționate și citate în știri. Totodată, Igor Dodon a fost prezentat în context pozitiv în aproape toate știrile, în timp ce Partidul Socialiștilor a fost mai degrabă favorizat față de formațiunile de opoziție.

Urmăriți și cea mai recentă ediție a emisiunii Media Azi invitata căreia a fost avocata Tatiana Puiu, reprezentanta Freedom House. Jurista a explicat ce presupune triplarea termenului în care autoritățile pot răspunde la solicitările de informație ale jurnaliștilor. În cadrul aceleiași emisiuni, avocata a făcut trimitere la recomandările organizațiilor internaționale.

Pe Media Azi mai aflați că reprezentanții a 25 de organizații și instituții media au semnat o solicitare comună în adresa Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, cerând ca instituția să organizeze săptămânal conferințe de presă, în regim online, cu participarea jurnaliștilor care vor adresa întrebări în direct.

Pentru mai multe detalii, urmăriți portalurile Centrului pentru Jurnalism Independent.”

XS
SM
MD
LG