Desi compromisul este o veste buna, investitorii la bursa par sa nu fie entuziasmati, partial si pentru ca un acord era anticipat, dar si sub impresia mutatiei Coronavirus, detectata in Marea Britanie, care este mult mai contagioasa.
Amendamentele aduse legislației referitoare la medicamente ar putea dăuna grav sănătății
O comisie guvernamentală din Statele Unite a aprobat al doilea vaccin împotriva COVID-19, pe fondul creșterii alarmante a ritmului infectărilor.
Noi proceduri de tratament împotriva pandemiei de coronavirus.
Marea Britanie a devenit prima țară care a aprobat oficial folosirea vaccinului fabricat de firma americană Pfizer și de partenerul său german BioNTech.
Ultimele noutăți din sfera confruntărilor cu pandemia: un kit de testare COVID-19 care poate fi folosit la domiciliu primește autorizație de utilizare în SUA; UNICEF se angajează să ofere 2 miliarde de doze de vaccin la nivel mondial.
Tot mai mulți producători de medicamente anunță că au reușit sinteza și producția unor vaccinuri care se luptă cu succes împotriva noului coronavirus.
Vaccinul creat de compania germană de biotehnologie BioNTech în parteneriat cu compania farmaceutică Pfizer a devenit liderul neoficial al „cursei de vaccinare”.
Vaccinul anti-COVID 19 va ajunge pe piața europeană în primul trimestru al anului viitor.
În ciuda vremii nefavorabile şi cu speranţa unui viitor mai bun, alegătorii au venit la cele şapte secţii de votare din municipiul Străşeni, mulţi fiind nevoiţi să stea la coadă în ploaie.
Studiile globale privind impactul pandemiei arată că tinerii sunt printre cele mai afectate grupuri ale populației.
Încarcă mai mult