Linkuri accesibilitate

Dicționar de sunete (foarte) rare: recomandările discografice ale Europei Libere


Recomandările de sfîrșit de an ale Europei Libere privind aparițiile discografice ale lui 2019
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:27:47 0:00


Doamnelor și domnilor, bine v-am găsit la obișnuitele recomandări de sfîrșit de an ale Europei Libere privind aparițiile discografice ale lui 2019, în domeniile jazz, world, electro pop și hip - hop.

La microfon Lucian Ștefănescu începem cu „The Day The Sun Came”, de pe albumul The Sun al cântărețului hip-hop american Raashan Ahmad, acompaniat de Keren ANN, la ghitară și voce.

Un cântec despre rădăcini, despre o plecare (încetarea din viață a mamei lui Ahmad) și despre o sosire (nașterea fiului său. Vor urma în ordine „My Love Is Burning”, Down, cu Skinny Pelembe și „Tobelittle” a cântăreței norvegiene Hanne Hukkelberg.


La microfon Lucian Ștefănescu, vă reamintesc că ascultați recomandări de sfîrșit de an ale Europei Libere privind aparițiile discografice ale lui 2019, în domeniile jazz, world, electro pop și hip - hop.

Intrăm în secțiunea de i a emisiunii cu piesa „Siren!” a trupei britanice Ishmael Ensemble, după care vom asculta alte două trupe britanice, Ill Considered cu „Liquid science” și „London's Burning” în interpretarea grupului condus de tubistul Theon Cross.


Încheiem recomandărirl de sfîrșit de an ale Europei Libere privind aparițiile discografice ale lui 2019, în domeniile jazz, world, electro pop și hip - hop cu două piese world, „Din Raat”, a muzicianului indian Lifafa, și „The Horror” cu trupa anglo-etiopiană The Sorcerers.


Emisiunea noastră se încheie aici, vă reamintesc că ați ascultat recomandările de sfîrșit de an ale Europei Libere privind aparițiile discografice ale lui 2019 în domeniile jazz, world, electro pop și hip - hop. Lucian Ștefănescu văr mulțumește pentru atenție și vă urează la mulți ani!

  • 16x9 Image

    Lucian Ştefănescu

    Lucian ȘTEFĂNESCU (născut la Cluj în 1959), ziarist, corespondent la Biroul RFE/RL de la București (din 1991) și apoi redactor în Serviciul românesc al Europei Libere de la Praga.

Previous Next

XS
SM
MD
LG