Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Studentie.Md


Invitata emisiunii este Liuba Lupaşco.

de la portalul „studentie.md”:

„Dacă accesați acum studentie.md aflați cele mai proaspete știri din domeniul educației.

La capitolul burse, Fundația Internațională Visegrad prezintă oportunități de burse pentru doritorii de a studia la universități de stat sau private din Cehia, Ungaria, Polonia sau Slovacia. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 ianuarie 2015.

În cadrul Programului de burse de cercetare UNESCO pentru consolidarea capacităților instituționale și a celor umane, Guvernul japonez oferă 20 de burse pentru tinerii cercetători din țările în curs de dezvoltare. Programele de studii sunt în domeniul Mediului, Dialog intercultural, Tehnologii informaționale, Soluționarea pașnică a conflictelor.

Mai citeşti cine sunt studenţii care s-au învrednicit de bursele de Merit 2014, dar şi cine sunt câştigătorii concursului „Cel mai bun student al Academiei de Arte”.

Despre cum e să faci jurnalism de calitate și cum să te decizi ce meserie să îmbrățișezi, citești în interviul cu Alexandra Mărgărit-Enescu, lector la Departamentul de Jurnalism de la Universitatea Hyperion din Bucureşti.

Citeşte şi despre profilul studentului moldovean care învață în România, dar și despre cele 10 % dintre ei care sunt dispuși să se întoarcă acasă după încheierea studiilor.

Tot pe studentie.md, mai vezi povestea de succes a Ecaterinei Vidrașcu, studenta care a luat premiul mare la Olimpiada de Economie. Indiferent de rezultatele la BAC, avea deja asigurat un loc la una din cele mai prestigioase universităţi din Republica Moldova, dar a ales să facă față unui concurs de burse la o universitate europeană. Află de ce. În rest, găseşti multă informaţie utilă, doar pe studentie.md!”

XS
SM
MD
LG