Linkuri accesibilitate

Fish in Oil


Detaliu de pe coperta albumului Poluostrvo, Fish in Oil, 2012.

Muzica Fish In Oil reflectă cu acuratețe epoca și regiunea de unde provine: e un curios amestec de cosmologie orientală și apuseană, de istorie și de contemporaneitate.

Fish In Oil
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:06:03 0:00

Fish in Oil este o trupă care activează la Belgrad din 1993, și care a cântat și în România de mai multe ori, la Bistrița, Satu-Mare și Timișoara.

Au trecut și pe la Radio Cluj, fără să dea însă un concert și acolo.

Aflăm de la agenția de impresariat Soundsnice! de la Amsterdam (specializată în muzică balcanică și est-europeană) că sunetul acestei trupe e „colorat” cu puțin blues, rock and roll, surf rock, folk, free jazz și muzică de film, dar că grupul evită să fie „încartiruit” în vreunul din aceste genuri.

Tot Soundnice! ne spune că muzica Fish In Oil reflectă cu acuratețe epoca și regiunea de unde provine: e un curios amestec de cosmologie orientală și apuseană, de istorie și de contemporaneitate.

Aș adăuga că în multe din cântecele există „citate” din Marc Ribot și parcă din Tom Waits.

Și din punk, cum se poate auzi din piesa „Monolog” de pe primul lor album, „Poluostrvo”, din 2012.

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG