Linkuri accesibilitate

Skinshape


Detaliu de pe coperta albumului Oracolo, Skinshape, 2015.

O muzică vintage, al cărei sunet „din alte vremuri” e cumva liniștitoare, în vacarmul experimentelor de tot felul  de azi.

Skinshape
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:09:25 0:00


Skinshape este un proiect al muzicianului britanic William Dorey, cu rădăcini în mai multe genuri, în special în muzica funk, soul, rock psihedelic, reggae, afrobeat și folk a anilor 1960.

Din puținele informații despre Dorey pe internet, aflăm că proiectul Skinshape s-a născut din marea lui pasiune pentru felul cum sună muzica veche.

La început, WIlliam Dorey a făcut tot felul de experimente cu mostre sonore, în special ritmuri de tobe, pentru a compune piese hip-hop și trip-hop instrumentale, apoi a început să se „joace” cu magnetofoane ca să-și facă propriile lui mostre sonore.

Așa s-a născut proiectul Skinshape, în care toate elementele sînt compuse, interpretate și înregistrate de Dorey. A lansat un prim album omonim, Skinshape, în 2014, urmat de „Oracolo” în 2015, și „Life & Love” în 2017.

O muzică vintage, al cărei sunet „din alte vremuri” e cumva liniștitoare, în vacarmul experimentelor de tot felul de azi.

Noi ascultăm acum piesa „Detroit”, de pe albumul „Oracolo”, cu precizarea că în varianta pentru internet ea va fir urmată de „Left With A gun”, de pe același album.

Căutați deci Dicționarul de sunete rare la EuropaLiberă.org.

Vezi comentarii (1)

Acest forum a fost închis

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG